Ergomagic er en serie ergonomiske hovedpuder, der retter sig mod flere forskellige behov. Nogle mennesker har brug for særlig fast støtte til nakken, andre skal bruge lidt blidere støtte. Ergomagic serien omfatter alt fra de klassiske formstøbte skumpuder til helt nye typer og kombinationer af skum og dun, der opfylder forskellige, individuelle behov.

Klassiske skumpuder
Den klassiske ergonomiske hovedpude af støttende memoryfoam fås i forskellige udformninger.
Ergomagic Classic er en helt enkel skumpude, som kan justere i højden med en afstandsplade.
Ergomagic Support er formstøbt til hoved og nakke kurver og kan ligeledes justeres i højden.
Egomagic Comfort er fyldt med vores patenterede plus clusters i tre kanaler af forskellig højde, der optimerer støtten de rigtige steder til nakke og hoved. Ergomagic Comfort kan også justeres i højden.

Det bedste fra to verdener
I Ergomagic serien har vi også en ny type patenterede hovedpuder, der forener det bedste fra to verdener – skum og dun.

Ergomagic puderne er bygget op af en ergonomisk kerne af stabiliserende skum med et klassisk hovedpudeomslag af fyldige, bløde dun. Det er en unik kombination af ergonomi og blødhed, som på en gang giver trykaflastende støtte til nakke og luksuriøst velvære.
Det store udvalg giver flere muligheder for at tilpasse sin hovedpude til helt særlige behov.

Ergomagic Master består af en fast kerne formet efter hoved og nakkens kurver og et klassisk hovedpudeomslag af fyldige, bløde dun. Puden kan justeres i højden med en afstandsplade i skum.
Ergomagic Plus er simpelthen verdens bedste krammer! Kernen består af små, løse, plus cluster fremstillet af den blødeste memoryfoam, der findes og et klassisk hovedpudeomslag af fyldige dun. Denne pude er blødere og luftigere, men giver mere støtte end en almindelig hovedpude med dunfyld.