God søvn giver mere overskud i hverdagen – overskud til alt det vigtige. DanaDream giver gode råd om hvordan du sover bedre. Her er de 5 vigtigste:

1. Vælg den rigtige dyne: Det er vigtigt, at du ikke har det for koldt eller for varmt. Vælg en dyne der passer til din nattetemperatur og omgivelserne. Hvis du 

2. En pude efter dit hoved: Ligger du på ryggen, siden eller maven? Er du til bløde dun eller en mere stabil skumpude? DanaDream har en pude efter dit hoved. Vælg den der sikrer dig den bedste søvn.

3. Få en stabil døgnrytme: En god søvn starter med en stabil rytme, så forsøg at komme i seng og stå op samme tid hver dag (også i weekenden). Så lærer kroppen hvornår det er tid til at slappe af og vågne op. En n

4. Sov nok: Rigtig mange af os sover alt for lidt. Du får mere overskud til smil, grin og hverdagens udfordringer, når du får sovet nok. Se DanaDreams søvnguide til hvormeget du skal sove.

5. Køligt, mørkt og roligt: Du sover bedre, når der er mørk, køligt og roligt omkring dig. Sørg for at have åben vindue eller luft godt ud inden sengetid. Brug mørklægningsgardiner eller sovemaske, så der bliver helt mørkt. Sluk for alt larm – brug evt stille musik til at falde i søvn.

Sov rigtig godt.

Del opslaget