I en travl hverdag er det vigtigt, at skabe tid til hyggestunder og små pauser. En god søvn giver mere overskud i hverdagen – tid til pandekager på en onsdag, tid til højtlæsning i sengen, tid til film og popcorn i dynerne, tid til flere kys og kram.

Du kan få mere overskud i hverdagen, når du sover ordentligt – og sørger for at få tid til at det sjove. Vi har samlet et par gode ideer til hvordan I får mere hygge ind i hverdagen.

1. HØJ PYTFAKTOR: Pyt om der er lidt nullermænd i krogene og om vi får al den broccoli vi bør… hverdagen har masser af SKAL og BØR ting. Træk PYT-kortet og lav pandekager på en onsdag og hyg med hinanden.

2. SMÅ HYGGESTUNDER: Lav en kasse med små sjove ideer til hvad man kan lave, når man skal lave hverdagshygge. Læs en bog, dans i køkkenet, hold pudekamp i sengen, tænd stearinlys, skru op for musikken … hvad er jeres yndlingshyggestunder?

3. HYGGE-STAFET: Vælg hvem der skal finde på dagens hyggestund og lad det gå på skift. Lad lillebror trække et kort og ulvetimen forvandler sig pludselig og hyggen speder sig. 

 1 2 3 hyyyyyyyygggggg

Del opslaget